Skip to content

Hvordan tjene penger via kryptovaluta – BitConnect

En guide til Bitcoin og hvordan du kan tjene penger

Her er min personlige guide på hvordan du kan tjene penger via kryptovalutatjenesten, BitConnect. Denne guiden vil ta for seg de mest nødvendige temaene, slik at du kan komme raskt i gang.

Det viktigste aller først – vil du se hvor mye du kan tjene? Last ned regnearket, BCC-Regneark, og få umiddelbare verdier og oversikt over mulig inntjeningspotensiale. Husk at du kan satse så mye du selv føler deg komfortabel med, start gjerne i det små hvis du ønsker.

Typiske avisoverskrifter den siste tiden:
– Ellevill oppgang – rundet ny rekord (E24.no)
– Bitcoin raser videre oppover – setter ny rekord (Tek.no)
– Kursen på kryptovalutaen har gått bananas – Det er helt utrolig (Digi.no)
– Bitcoin når nytt rekordnivå (dn.no)
– Bitcoin er en verdensrevolusjon (NRK.no)

Still deg følgende spørsmål: Har jeg «råd» til å stå å se på toget som kjører fra meg? Eller skal jeg hoppe på?

Jeg håper du får like stor glede av det som jeg har fått og at jeg kan bidra til å løfte din økonomiske livssituasjon til et høyere nivå.

Med vennlig hilsen, Satheesh Varadharajan (aka SpaceCosmos).


Forord og ansvarsfraskrivelse

Vær oppmerksom på at du ikke bør investere i noe hvis du ikke har økonomi til det. Det vil alltid være en risk i alle typer investeringer uavhengig om det er fond, aksjer eller i dette tilfelle, kryptovaluta.

OBS! Det er viktig å være klar over at undertegnede ikke kan holdes ansvarlig for noe og at den enkelte selv må avgjøre om valge og risikoen er verdt å ta.

Emner:

 1. En kort innføring i Bitcoin
 2. Et stort kryptovalutamarked
 3. Kryptovalutabørser
 4. Tjen penger med BitConnect – renteprosjekt
 5. Fremtiden til BitConnect
 6. Hvordan komme raskt i gang
 7. Coinbase
 8. Hvordan oppsøke hjelp
 9. BONUS

1. En kort innføring i Bitcoin

Først ønsker jeg å gi en kort innføring i hva Bitcoin egentlig er. Jeg anbefaler deg derfor å bruke litt over 3 minutter på videoen under før vi går videre:

2. Et stort kryptovalutamarked

Du har helt sikkert hørt om Bitcoin, og kanskje også ordet «altcoins». Denne måten å navngi digitale valutaer på begynte rundt 2011. Kopier av Bitcoin begynte å dukke opp. Disse klonene søker å tjene spesielle nisjemarkeder på en bedre måte enn det Bitcoin gjør. Disse altcoins får flere og flere markedsandeler, og det hele skjer overraskende fort. En har kunnet observere helt opp til ti ganger økning av kryptoverdier på en veldig kort tidsperiode.

Sjekk f.eks BCC, altcoinen vi kommer til å forholde oss til videre her i denne guiden og hvordan du kan tjene gode penger på det:

 

3. Kryptovalutabørser

Det vanligste stedet der folk kjøper og handler med kryptovalutaer er på børsene. Børsene er steder der du kan kjøpe og selge dine krypto ved å bruke «lokal valuta» (NOK, USD, EUR, etc). Det er flere måter du kan vurdere troverdigheten og kvaliteten til en kryptobørs, for eksempel likviditet, spredning, gebyrer, begrensninger i kjøp og uttak, handelsvolum, sikkerhet, forsikring, brukervennlighet, etc.

Personlig synes jeg at Coinbase er den beste børsen. Den har et brukervennlig grensesnitt, og en kryptoforsikring på 100%, noe som ganske enkelt er uslåelig. (Bruker du linken min får du dessuten $10 gratis på kontoen din.)

4. Tjen penger med BitConnect – renteprosjekt

Hva er egentlig BitConnect? Det er litt vanskelig å forklare til noen som ikke har erfaring med hvordan kryptovaluta fungerer. Det er dessuten flere måter å tjene penger på i en slik tjeneste og det kan virke veldig overveldende.

I min guide derimot er det kun satt fokus på delen som har med «Lending» (lån) og gjøre. Opprett en gratis konto og logg deg inn. Se gjerne igjennom denne videoen for å få et overblikk over hele økosystemet til BitConnect:

Det hele fungerer på følgende vis; man låner ut en sum, eks. $1 010 (ca 8 200 NOK) med bindingstid og får en daglig garantert rente på 0,10%. Renteutbytte kan man ta ut på dagen og utbytte varierer fra dag til dag. Det har foreløpig aldri vært negativt utbytte og snittet siste 6 månedene har vært over 0,85% daglig.

En tradingrobot kjøper og selger BTC mange ganger per minutt. Den utnytter mikrosvingninger i kursen gjennom hele dagen og tjener noen små cent hver gang. Om den totale trenden i markedet er på vei opp eller ned får liten virkning. Det er likevel mikrosvingninger å flyte på. Trading foregår som nevnt mot Bitcoin (BTC). Man trenger altså ikke å ta stilling til marked og trender. Ganske enkelt fordi dette er rent mekanisk og har ingenting med spådom og tro på noe å gjøre.

Nedenfor følger en enkel oversikt over innskudd, bindingstid og det daglige garanterte rente-utbyttet:

Hva kan man forvente? Hvis det forsetter slik det har gjort, har man altså garantert 0,10% daglig rente (ved total innskudd på $1 010), samt ca 0,85% avkastning hver dag (gjennomsnittlig de siste 6 månedene). Den totale renten kommer da på 0,95% og vi får følgende avkastning og gevinst:

Tallene over forutsetter at man reinvesterer renteinntektene fortløpende slik at man oppnår renters renteeffekt.

Det er ingen bindingstid på renteutbyttene. De kan man ta ut fortløpende, med mindre man reinvesterer rentene. Da blir de å betrakte som et nytt innskudd med samme betingelser som forespeilet. For å oppnå veksten som skissert over må man altså reinvestere rentene fortløpende. Dette er poenget med hele BitConnect Lending – renteprosjektet.

Som man kan se av den forventede utregningen over, så går man break-even allerede etter 90 dager (3 måneder). Da investeringen i dette eksempelet er låst i 239 dager (8 måneder) har den totale fortjenesten, inkludert det opprinnelige innskuddet, beveget seg i overkant av $9 200. Fortsetter man å reinvestere i et helt år så har man kommet godt over $31 800.

Hvis du enda ikke har lastet ned regnearket, så gjør det her og lek litt med egne tall: BCC-Regneark

Du stiller garantert deg selv disse spørsmålene nå: «hvordan i alle dager er dette mulig?!?» og/eller «dette må jo være en slags scam eller pyramidespill?!?», for dette virker for godt til å være sant!?!

Sannheten er at det hele bygger på matematikk og åpen kildekode. Og de har kommet opp med en modell som faktisk er bærekraftig (i hvertfall de neste årene, føler skeptikeren i meg selv). BitConnect selskapet er dessuten rangert på 18. plass (i skrivende stund) på CoinMarketCap over de mest verdifulle kryptovalutaene i verden. Allerede der beviser BitConnect at de har gjort noe korrekt og at de satser enormt på fremtiden. Slikt skaper tillit og anerkjennelse.

Du kan også prøve med dine egne tall på deres hjemmesider med ulike verdier og tidsperioder:

Se videoen nedenfor for hvordan BitConnect tjener sitt, samtidig som du som investor også tjener penger:

5. Fremtiden til BitConnect

Hva er veien videre for BitConnect? I desember kommer de til å lansere et eget MasterCard-kredittkort, BCCPAY. Dette er i samarbeid med et av verdens største og mest veletablerte kryptovaluta-kortutstedere, nemlig Uquid.

Dette kortet vil gjøre det enkelt for deg som cryptobruker å bruke dine opptjente midler (uavhengig om disse er i BTC eller BCC) på vanlige kjøp. Du kan altså bruke kortet til å handle i butikken, pizza, netthandel, reiser, flybilletter, etc.

BitConnect har hele veien oppnådd målene sine som ble forespeilet ganske tidlig i sin opprinnelse. Det er med på å skape en viss trygghet at de satser og klarer å gjennomføre sine planer.

6. Hvordan komme raskt i gang

Det finnes noen ulike måter å komme raskt i gang på. Her følger et par metoder jeg anbefaler:

 • Det første du må gjøre er å opprette en gratis konto hos BitConnect – gjør dette nå først som sist! (Sjekk at nicket mitt, spacecosmos står som sponsor.)

 • Den desidert enkleste og raskeste måten er å kjøpe BCC (BitConnect valuta) direkte fra en som har dette tilgjengelig. Da overføres dette til din BitConnect-konto ganske umiddelbart og du er klar til å gjøre investering raskt. Prisen blir dere enige om avhengig av hva kursen er på overføringstidspunktet. Du som kjøper kan enkelt betale selger via Vipps, bankoverføring eller liknende.

Din BCC adresse er unik (på lik linje som et bankkontonummer) og må oppgis til selger.

Du finner den ved å gå til DASHBOARD > BITCONNECT WALLET (BCC) > Deposit BitConnect (BCC) klikk på grønn knapp.

Klipp ut den lange BCC adressen og oppgi den til selger:

 • Den andre raske metoden er å kjøpe direkte i BTC (Bitcoin valuta) direkte fra en som måtte ha dette tilgjengelig. Sannsynligheten for å ha BTC liggende er større da dette er kryptovalutaen som de fleste traider med på børs. Også her må dere bli enige om pris og du som kjøper kan overføre via Vipps, bankoverføring, etc.

Prosedyren er identisk for å få frem BTC adressen som med BCC adressen, men man går istedenfor til DASHBOARD > BITCOIN WALLET > Deposit Bitcoin (BTC) klikk på grønn knapp.

Klipp ut den lange BTC adressen og oppgi den til selger:

 • Den tredje og mer tungvinte metoden er å gjøre alt dette selv. Altså overføre fra din bankkonto eller kredittkort til en «utenlands nettbank» som leverer tjenesten, kjøp- og salg av digital valuta. Som f.eks Coinbase.

Ulempen ved bruk av slike tjenester er at det ofte tar lang tid før man kommer i gang, da man først må sende pengene ut av landet via SEPA-overføring (IBAN/SWIFT) og inn til tjenesteleverandøren. Det vil dessuten påløpe noen små transaksjonsgebyrer som vil finne sted når man skal flytte valutaer til de ulike sidene. (Se separat avsnitt lenger ned i denne guiden som omhandler nettopp denne tjenesten.)

 • En annen vanlig metode er å kjøpe BTC fra den kjente norske BitCoin traideren, Sturle Sunde fra Florø. Prosedyre for å gjennomføre en handel kan sees på hans egen hjemmeside bitmynt.no. Kjøp gjøres typisk via IRC eller e-post. Husk å være effektiv og skriv nøyaktig hva du ønsker, hvor mye du skal kjøpe for og din BTC adresse. Se eksempel nedenfor:

Når du har fått valuta i BCC er du klar til å starte din første investering, via «Lend BitConnect» fra dashboardet:

7. Coinbase

Coinbase fungerer på en måte som din «utenlandske nettbank», som kort forklart lar deg kjøpe fra NOK, USD, EUR, etc til kryptovaluta som f.eks BTC (Bitcoin), ETH (Etherium), etc.

For å overføre fysiske penger fra din bankkonto (eller direkte fra et kredittkort f.eks Visa og MasterCard), gjøres dette fra Settings > Payment Methods > + Add Payment Method.

Se her for en mer detaljert gjennomgang av prosedyren hos Coinbase.

OBS! Husk også at det vil være et transaksjonsgebyr for disse overføringene. (Det er dette gebyret som Coinbase og andre slike tjenesteleverandører lever av.)

Når du har fått midler inn på konto hos Coinbase (i EUR), så kan du overføre fra EUR til BTC. Deretter kan du sende BTC til BTC (BTC Coinbase-konto til BTC BitConnect-konto) via et transaksjonsgebyr. For så helt til slutt å overføre fra BTC (BTC BitConnect-konto) til BCC (BCC BitConnect-konto). Hele den siste prosedyren gjøres inne hos BitConnect.

8. Hvordan oppsøke hjelp

Er du usikker og synes det er veldig mye informasjon på én gang? Tro meg, jeg var der selv. Men det er faktisk ikke så komplisert som man skulle tro.

Ta kontakt med meg så skal jeg bistå og få hjulpet deg i gang. Jeg har såpass tro på dette og velger derfor å dele det med venner og kjente. Vi har dessuten en offisiell Facebook-gruppe, BitConnect Norway, der vi kan utveksle erfaringer og annen relevant info.

Så det store spørsmålet: Hvor mye har jeg selv tjent? Spør meg da vel…

BONUS: Offisielle musikkvideoer – faktisk

Hey BCC by Sneakers – Official BitConnect Music Video

It’s Amazing – Official BitConnect Music Video